Gastenboek

thuis
nieuws
info
gastenboek
fotoalbums
muziek
links
keessie
Heb je iets op je lever wat je graag met Keessie z'n lever wil delen, doe dat dan door gewoon een mailtje te sturen naar info@keessieb.nlen dan komt het op de juiste plek.

Gastenlijst

Een optreden van Keessie wordt met grote regelmaat onderbroken, dan wel voorafgegaan door een optreden van één van Keessies muzikale vrienden. Hieronder vindt u in willekeurige volgorde van ieder een korte beschrijving.

Udo Alpfenkreuzer

Udo Alpfenkreuzer:
Deze olijke Deutsche freund zingt die Sternen von den Himmel. Enkel de allergrootste Duitse hits komen voorbij. Een ster van internationale allure, volgens sommige Oosterburen. Check Udo's site: www.udoalpfenkreuzer.nl.

Elvis in Disguise

Elvis in Disguise:
Terug van lange afwezigheid, The King himself. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan en dus heeft de koning zijn stoute blue suede shoes weer aangetrokken. Hij brengt de nummers van weleer met zoveel verve dat het lijkt alsof hij nooit is weggeweest. Maar omdat door de jaren heen steeds weer verhalen opdoken dat Elvis was gespot in hamburgerrestaurants over de hele wereld, gaat hij tegenwoordig uiterst voorzichtig te werk: in een meesterlijke vermomming, a brilliant disguise. Check ook zijn site: www.elvisindisguise.com.

Jannie St. Claire

Jannie St. Claire:
Houdt haar zenuwen maar met de grootste moeite in bedwang door middel van overmatige alcoholconsumptie. Daar Keessie haar in consumptiebonnen uitbetaalt, is ze er niet zo heel vaak bij, gewoonweg te duur.

Gerrit Bakzeil

Gerrit Bakzeil:
Al sinds jaar en dag de vaste chauffeur van Keessie en onderweg zingen ze dan ook heel wat af. Zo nu en dan waagt Gerrit het erop zich even voor het voetlicht te begeven. Een showman is ie niet, maar hij beschikt over een aanzienlijk repertoire van vooral oude smartlappen. Net als zijn manier van autorijden loopt ook zijn muzieksmaak en zijn garderobe een jaartje of veertig achter.

DJ 49% Keessie

DJ 49% Keessie:
Eigenlijk geen gast, want het is Keessie zelf. We noemen hem in dit rijtje toch, omdat Keessie als DJ vaak zijn eigen muzikale omlijsting verzorgt. Het motto van DJ 49% Keessie luidt: "Iedere plaat net onder de maat."

Jan Rap z'n maat

Jan Rap z'n maat:
Deze lichtmatroos zingt lekkere meedeiners uit de enorme schatkamer aan nummers die hun oorsprong vinden bij de grote en de kleine vaart.

 

terug naar boven

ThuisNieuws en weerInformatie en boekingenGastenboekFotoalbumsMuziek en videoLinks
Ontwerp Cees Bastings ©2012