Muziek

thuis
nieuws
info
gastenboek
fotoalbums
muziek
links
keessieHoewel Keessie tegenwoordig alleen nog de wereldberoemdste liedjes van anderen ten gehore brengt, begon hij ooit als vertolker van eigen repertoire. Deze eigen nummers zijn samengebracht op de CD Keessie, 25 uur per dag. Maar omdat Keessie ze live niet meer zingt en de CD nauwelijks nog verkrijgbaar is, zijn de nummers ook hieronder nog te beluisteren. Ook vind je hier de nummers die hij samen met de Thuisband opnam en een paar van zijn favorietste covers. Tot slot kun je onderaan deze pagina Keessie ook bewegend aan het werk zien op You Tube.

Eigen werk

Samen met de Thuisband

Covers

Video

Eigen werk: Keessie, 25 uur per dag

Wil jij verkering met mij?

Als ik vallende blad'ren zie

Alleen zijn

Op één been kan je wel staan

Ik ben lucht voor haar

Brattwurst mit Kartoffeln

terug naar boven

Samen met de Thuisband

't Leven is kut

Geef die bal breed (of een tikkie terug)

terug naar boven

Covers

Een pikketanussie (Johnny Jordaan)

De vlieger (André Hazes)

De glimlach van een kind (Willy Alberti)

terug naar boven

Video

Bij ons in Bottendaal

 

Keessie zingt "Bij ons in Bottendaal" op de eerste editie van het gelijknamige festival in deze oergezellige Nijmeegse wijk. Hij was deze avond te gast bij De Kroeg en het feestje ging tot in de kleine uurtjes door.

Geef mij maar Amsterdam

 

"Geef mij maar Amsterdam" zingt Keessie van achter de bar in De Kroeg.

Ik doe wat ik doe

 

Keessie zingt "Ik doe wat ik doe" en brengt ondertussen zijn administratie op orde. De verzoeknummers stromen binnen en Keessie komt nog maar nauwelijks wijs uit alle briefjes die aan hem worden doorgegeven.

Schatje mag ik je foto?

 

Op het feest ter gelegenheid van het 55-jarig bestaan van Carnavalsvereniging De Kraonige Zwaone uit Huissen is de stemming opperbest. Zo'n slordige twee weken voordat het carnaval weer losbarst, blijkt zaal De Buitenpoort er al helemaal klaar voor te zijn.

Een bossie rode rozen

 

Groot feest in Huissen. Dat carnaval pas over twee weken begint, kan ze hier in De Buitenpoort helemaal niks schelen.

Udo Alpfenkreuzer zingt "Fiesta Mexicana"

 

Je zou je haast in Mexico wanen: tropische temperaturen en alom gezelligheid. Dat er buiten een paar centimeters sneeuw lag, valt maar moeilijk te bevatten. Want we zijn ook niet op wintersport, maar gewoon in De Buitenpoort in Huissen. Udo Alpfenkreuzer krijgt al bij zijn eerste nummer een polonaise achter zich aan.

Samen met Theo en Willem

 

Vriend en collega Theo Dahm legt voor MAX & Loretta het verschil uit tussen de smartlap enerzijds en het levenslied anderzijds. Een en ander wordt geïllustreerd met een live performance van Theo, Willem en Keessie. Een uur lang schudden zij de ene smartlap na de andere uit de mouw, maar in de uitzending bleef daar maar een schamele 10 seconde van over. Dus knipper niet met je ogen, want het is voorbij voordat je het in de gaten hebt.

Samen met Bennie Solo en Nimweegse Annie

 

Ter promotie van de 27e Dag van het Levenslied in Nijmegen togen Theo, Bennie, Annie en Keessie alvast naar het Valkhof om aldaar de sfeer te gaan proeven en de stemming te peilen. Deze klas heeft geen flauw benul wat ze nu weer overkomt.

Keessie op bedrijfsfeessie Van Rennes

 

Keessie zingt 'De Woonboot', maar gaat ook bijna koppie-onder.

terug naar boven

ThuisNieuws en weerInformatie en boekingenGastenboekFotoalbumsMuziek en videoLinks
Ontwerp Cees Bastings ©2012